program


Det Vilde Køkken - Smag lokalt

Det Vilde Køkken - Smag lokalt

Det Vilde Køkken er stedet hvor Odsherred fortolkes gennem maden i en afslappet, varm og uhøjtidelig atmosfære.

Det Vilde Køkken er stedet hvor essensen i køkkenet er:
- det nye nordiske køkkens princip
- brug af lokale råvarer og vilde urter
- udnyttelse af årstidens tilgængelige råvarer
- fokus på sensorik i maden

Menuer

Uge 6 og 7:

Forret
Bagt torsk 'en papilotte' fra Odden Fisk med friske strandurter
Langtidshævet brød med tørret brændenælde, smør med frisk lægekokleare

Hovedret
Coq au vin fra Ellemosegård, knuste rodfrugter fra Birkemosegård, egen citrontimian, karamelliserede perleløg

Dessert som tilkøb - 65 kr.
Panna cotta af frisk vandmynte med blomme-/slåengelé, biscotti

Uge 8:

Forret
Jordskokkersuppe, baconcrunch og frisk vandkarse
Langtidshævet brød med tørret brændenælde, smør med frisk lægekokleare

Hovedret
Benløse fugle af kronhjort, Perlebygotto, tørrede rørhatte og friske østershatte, bagte rødbeder og marinerede rosenkål fra Birkemosegård, skud af ramsløg

Dessert som tilkøb - 65 kr.
Chokolade-/ valnøddelagkage med havtorncurd

Det er muligt under bestillingen i alle tre uger at vælge:

Hovedret vegetar
Squashruller med revet rodfrugter, Perlebygotto, tørrede rørhatte og friske østershatte, bagte rødbeder og marinerede rosenkål fra Birkemosegård, skud af ramsløg

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: